Profili i Kompanisë

Pirraci-U6 operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni. Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron (hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise. Portofoli shume cilesor i klienteve me te cilet Pirraci-U6 bashkepunon, jane treguesit me te mire te sherbimeve dhe produkteve cilesore qe ofron kjo kompani. “I sigurt drejt se ardhmes” Nuk eshte vetem slogani i Pirraci – U6 por eshte filozofia e kesaj kompanie.
Shiko më shumë
case_thumb_image1Cilesia e sigurimit & Marka

Kompania jone eshte e kontrolluar nga sistemi i drejtimit te cilesise EN ISO 900 I:2008 dhe permban nje sistem cilesor kontrolli ne prodhim dhe zhvillim. Marke e regjistruar

case_thumb_image2Eksperiencë në Treg

Pirraci-U6 operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni. Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron (hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise.

PROJEKT TONA

Jeni duke kërkuar ne lidhje me realizimin e projekteve inxhinierike , ndërtimin dhe realizimin e tyre. Pirraci ju mundëson cilësi garanci dhe sherbim cilësor. Disa nga projektet tona të realizuara ndër vite.

Projekte në Ndërtim

TEUTA
Konstruksione metalike
TEUTA
Ne krijojme konstruksione metalike te cilësisë së lartë dhe sherbim cilësor me makineritë më të mira në treg.
BETON PIRRAÇI
Jetëgjatësi e Ndërtesës Tuaj
BETON PIRRAÇI
Betoni Pirraci eshte me cilesi te larte sipas standarteve evropiane dhe me te gjithe komponentet perkatës.
PAP METAL
Cilësi dhe Garanci
PAP METAL
Konstruksione metalike për kapanone ndërtesa të ndryshme.Konstruksione metalike për kapanone ndërtesa të ndryshme.

PARTNERËT TANË